logo
پر بازدید ترین عناوین تالار از ابتدا: مطالب زیبا با آیات (تعداد مشاهده:175001)    ایه 59 سوره احزاب(حجاب):زنان مسلمان،جلباب(روپوش) رابه بدن خود نزدیک کنند تا مورد اذیت قرار نگیرند (تعداد مشاهده:137937)    آیا زنان کفار که به اسارت مسلمانان در می آیند بر مسلمانان حلال میشوند و زناشویی با آنها اشکال ندارد (تعداد مشاهده:128568)    اوقات نماز های یومیه در قران (تعداد مشاهده:93917)      پر بازدید ترین عناوین سه ماه گذشته: خطا در استفاده از روايات تفسيري    نهي تحريمي تدريجي شراب و علل حرمت مست‌كننده ها    سكوت و بى‌تفاوتى علما، زمينه‌ى ترويج فساد است.    جلوگيري از تضييع حق مادي و معنوي مردم توسط متجاوز، از حرمت ماه‌ حرام بالاتر است.             

توجه

Icon
Error

قران

چرا به سراغ دین و قران برویم؟

چگونه زیستن مهمترین سوال ذهنی هر انسانی است که به مرحله خود شناسی رسیده است.برای دریافت پاسخ این سوال دوگونه میتوان رفتارکرد ؛یا همه راههارا آزمود که عمر کوتاهتر ازآن است که بتوان به جواب رسید؛یااز راهبری مسیر مستقیم را آموخت .دین همان مسیر مستقیم است و پیامبر همان راهبر که مسیر را در کتابی نزول یافته  ترسیم کرده است. واینک ما برای یافتن سوال ذهنمان وظیفه داریم قران کریم را بگشاییم و با تعقل وتدبر مسیر راه را منطبق با زمان خود استخراج نماییم تا درکمترین زمان به سر منزل مقصود نایل آییم.

از قرآن می آموزیم چگونه بودن را تا دریابیم چگونه رفتن را،

با شعار لا اله الا الله اش  همه قدرت ها را نفی وخدای واحد را اثبات می کنیم تا به وحدت رسانیم وجود را ،

ودر سایه سار تعالیمش اخلاق را تکمیل می نماییم تا هدف بعثت را تجلی بخشیم

و با اعتقاد به معاد خودرا برای ابدیت زنده می سازیم

واینگونه حیاتمان را به حیات طیبه مبدل می نماییم.

وپرسش چگونه زیستن را پاسخی نیکو میدهیم.

 

خداوند، قران را چگونه کتابی معرفی کرده است؟

قرآن نور است و  وراي آن نورهدايتي متصور نيست .

شفاي نافع دردهاي انسان مبتلا به خطيئه بزرگ حب دنيا و گم گشته اهوا و آرزوها

برترين تجلي خدا در هيات كلمات انساني كه انسانها را از ظلمات انفسي و آفاقي بسوي نور ميبرد و به آنچه  اقوم است هدايت مي كند .

انساني كه خود عالم اكبر است و دنيا در برابر او جهان اصغر؛ قرآن كتاب هدايت اوست

مجيد وپرخير وبركت و مورد احترام و حرمت الهي است وکریم است و ارجمند.

كتابي حكيم كه در نزول به عالم متصرم و زمان مند ما تفصيل يافته و حكمت آموزي مبين و روشنگر شده  تا تذكره و ذكري باشد براي هر كه دلي دارد

اين كتاب عظيم و مبارك نه تنها زيبا و لطيف و عميق و عزيز است كه شوق انگيز و جذاب و شيرين است و فصاحت و بيان را در كنار انذار و بيم و هشدار و نويد و مژده و بشارت بكارگرفته وكژي و عوج و باطل در آن راه ندارد و قيم و راست و درست است....

حجت بالغه الهي و نعمت عظيم و منت بي پايان او برانسانها

 قرآني كه ثقل اكبر است و تا حوض كوثر و وصل قطرات به درياي وحدت رحمت رحيميه الهيه ما را ميبرد....

فرقان نجات بخش و حبل الهي كه از آسمان نازل شده تا جانهاي مشتاق را صاعد كند و از انسان هماني را بسازد كه طراز قرآن است : انساني شايسته خلافت الهي و امين وامانت گذار ولايت . نفسي مطمئنه و راضيه و مرضيه و داخل در حلقه " عبادي" و لايق جنت لقاي الهي 

امتیاز قران نسبت به سایر کتب دینی و مذهبی چیست؟

قرآن کریم، با همه ی کتاب های آسمانی دیگر، در جهاتی هم چون آسمانی بودن، نور و رحمت و هدایت گری مشترک است. اما در این میان، قرآن کریم ویژگی هایی دارد که آن را از سایر کتاب های الهی ممتاز می کند. مهم ترین این ویژگی ها سه امر است:

اول : جهانی و جاودانه بودن قرآن کریم

دوم : معجزه بودن آن
سوم : محفوظ بودن آن به حفظ الهی و با وعده ی خدای رحمان
إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ

اما مزیت مهم قران بر سایر کتب حدیثی و روایی موجود در میان مسلمانان اعم از شیعه وسنی، حجیت واعتبار همه محتوای ان از حیث سند است.هم چنین فضیلت  قرآن بر کلام سایر مخلوقات، در اين روايت «فضل‌ كلام الله علي سائر الكلام كفضل الله علي خلقه» به خوبی روشن است. قرآن كه بنابر حديث متواتر و مشهور ثقلين يكي از دو گوهرگرانبها و ثقل ديگر آن اهل بيت پيامبر(ص) است،بنا بر روایت ارجاع،معیار و میزان سنجش صحت احادیث و روایات منسوب به اهل بیت ع است. امروز که در سایه توسعه فناوری و گسترش رسانه ها ، ارائه «سخن» ، هم پر تعداد و هم پرتنوع ، شده ، ارزش قرآن به عنوان یک «سخن مطلقا درست » بیش از همیشه رخ می نماید.

امیرالمومنین حضرت علی(ع) در باره قرآن می فرماید: «واعلموا ان هذاالقرآن هو الناصح الذی لایغش و الهادی الذی لایضل و المحدث الذی لایکذب و ما جالس هذا القرآن احد الا قام عنه بزیاده او نقصان، زیاده فی هدی او نقصان فی عمی»  آگاه باشید قرآن یگانه مشاور دلسوزی است که خیانت نمی کند، هدایتگر و راهنمائی است که گمراه نمی کند، سخنگوئی است که دروغ نمی گوید، هیچ کس همنشین و مانوس با قرآن نشد مگر آن که قرآن بر آگاهی و هدایتش افزود و یا از گمراهیش کاست.

وظیفه ما در بربر قران چیست؟

به گونه ای با قران مانوس شویم که مصداق « يارب ا‏ِن قومي اتخذوا هذا القرآن مهجوراً» و افلا یتدبرون القران نباشیم.بلکه با عمل به آیه شریفه "فاقرئوا ماتیسرمنه"مایه افتخار و از اشراف امت پيامبرباشیم: «اَشرافُ امتي حمله القرآن» شريف‌ترين افراد امت من حاملان قرآن هستند؛حامل قرآن كسي است كه آن را بخواند، درك كند، عمل نمايد

«برای دانلود قرآن روی لینک کلیک کنید»


قدرت گرفته از YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2024, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.004 ثانیه ایجاد شد.